• Specialist in wild, kip en kalkoen Barbecue catering & buffetten Jeroen Hoffman

Barbecue


Voor de barbecue hebben wij verschillende kant en klare vleespakketten voor u in de aanbieding. Of u nu met een groep van 100 personen gaat bbq'en of slechts met enkele personen, wij hebben het pakket dat bij u past. Zo hebben wij een arrangement voor groepen vanaf 60 personen en losse pakketten voor kleinere gezelschappen.

Vanaf 20 personen kunt u gratis gebruik maken van onze bbq-pan, gas en tangen (ook geschikt voor binnen). Voor groepen kleiner dan 20 personen welke gebruik wensen te maken van onze bbq-pan vragen wij een vergoeding van € 15,00 voor het gas-gebruik. Voor grote partijen zoals buurtfeesten hebben wij zelfs een koelwagen te huur.

Vanaf 20 personen gratis aan huis bezorgt in regio Lochem.
Is uw groep  kleiner dan 20 personen maar wilt u het toch aan huis bezorgt hebben? Dit is in overleg mogelijk, hiervoor rekenen wij € 25,00 bezorgkosten en vanaf 20 personen bezorgen wij gratis aan huis in de regio Lochem. Tevens kunt u bij ons huren:
-Buffettafel + rok €15
-Statafel + rok €10
- Biertafel en 2 bierbanken €15

 BBQ PAKKET ALL-IN BBQ PAKKET BASISBBQ VOOR GROEPEN 
met o.a. biefstuk en kipfiletmet o.a. saté en speklapvanaf 60 personen 
stokbrood en kruidenboterstokbrood en kruidenboteronbeperkt bbq en drank 
verschillende sauzen verschillende sauzen incl.begeleiding 
2 of 3 soorten salades 2 of 3 soorten salades incl. border, bestek en afwas 
incl. borden en bestek incl. statafels en bierbanken 
Meer informatieMeer informatie Meer informatie

Wij gaan er vanuit dat de door ons beschikbaar gestelde materialen schoon retour komen. Mocht dat niet het geval zijn, dan kunnen er schoonmaakkosten in rekening worden gebracht.

Om te bespreken kunt u gebruik maken van het bestelformulier, langskomen in onze winkel, of geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Prijzen onder voorbehoud van prijswijzigingen of typefouten.